Welkom bij Jansen Weegschalen ____________________________________

Over Jansen Weegschalen

Jansen Weegschalen is producent, importeur en leverancier van weegschalen en weegsystemen. Wij leveren onze producten met minimaal 2 jaar garantie, beschikken over een eigen technische- en servicedienst en zijn erkende weegschaalkeurder.

Wij zijn gespecialiseerd in weegschalen voor logistieke weegsystemen, industriële weegschalen, laboratorium weegschalen, agrarische weegschalen en medische weegschalen.

Bij Jansen Weegschalen helpen we u de juiste weegschaal voor uw toepassing te vinden en te leveren.

Ook voor losse massagewichten kunt u bij Jansen Weegschalen terecht. Alle gewichten kunnen DAkkS gecertificeerd geleverd worden. Herkalibratie en certificering van uw massagewichten wordt geheel door ons verzorgd.

Partners

Van de volgende fabrikanten leveren wij weegschalen of producten. De kwaliteit en service hebben zich de afgelopen 25 jaar bewezen. Ook zijn het allen ISO9001 gecertificeerde bedrijven.

KERN & Sohn uit Balingen Duitsland. Leverancier van hoge kwaliteit weegapparatuur voor alle branches: food - laboratorium - industrie - chemie - medisch


Website inclusief prijzen: http://www.kern-sohn.de

Soehnle-Professional GmbH uit Backnang Duitsland. Leverancier van industriele- en medische weegapparatuur van hoge kwaliteit. Opgericht in 1868 is Soehnle één van de oudste èn grootste weegschalenfabrikanten van Europa.

Website inclusief prijzen: http://www.soehnle-professional.de

Giropès S.L. uit Vilamalla Spanje. Leverancier van industriële weegapparatuur van hoge kwaliteit.

Website :  http://www.giropes.com

Háfner Gewichte uit Oberrot Duitsland. Producent en leverancier van massagewichten in alle nauwkeurigheidklassen van M3 t/m E1.


Website :  http://www.haefner.de


Utilcell S.A. uit Barcelona, Spanje. Leverancier van hoogwaardige weegcomponenten zoals weegversterkers en loadcells (krachtopnemers).

Website : http://www.utilcell.es

Als leidende producent en ontwikkelaar van krachtopnemers, rekstroken en miniatuur
sensoren is de beste prijs/kwaliteit ratio niet de enige reden waarom klanten kiezen voor Zemic Europe. Deze keuze is vaak bebaseerd op hun succes in de markt en dit is de basis voor een lange termijn relatie.

Website : http://zemiceurope.com